• Joomla!
  Aantal artikelen:
  0
  • Extensies

   Met het Joomla! content management systeem kunt u door extensies te gebruiken websites maken van verschillende types. Er zijn 5 basistypes van extensies: componenten, modules, templates, talen en plugins. Uw website bevat de extensies die u nodig heeft voor een basiswebsite, maar er zijn duizenden extensies van allerlei types beschikbaar. DeĀ Joomla! Extensions Directory is de grootste verzameling van Joomla! extensies.

   Aantal artikelen:
   0
   • Modules

    Media-afbeeldingModules zijn kleine blokken inhoud die getoond kunnen worden in posities op een webpagina. De menus op deze website worden getoond in modules. De basis van Joomla! bevat 17 afzonderlijke modules variërend van login tot zoeken tot willekeurige afbeeldingen. Elke module heeft een naam die begint met mod_ maar bij het tonen heeft het een titel. In de beschrijving in deze sectie zijn de titels hetzelfde als de namen.

    Aantal artikelen:
    0
   • Templates

    Media-afbeeldingTemplates verzorgen het uiterlijk van uw website. Ze bepalen lay-out, kleuren, lettertype, afbeeldingen en andere design-aspecten die uw website uniek maken. De installatie van Joomla! bevat standaard 4 templates.

    Aantal artikelen:
    0
 • Park website
  Aantal artikelen:
  0
  • Foto-album

   Dit zijn afbeeldingen van parken die ik bezocht heb (Ik heb ze niet gemaakt, ze zijn van Wikimedia Commons).

   Dit toont hoe een eenvoudig foto-album gemaakt kan worden met artikelen in com_content.

   Plaats in elk artikel een miniatuurafbeelding voor een "Lees meer" en de afbeelding op ware grootte hierna. Stel het artikel in op Toon intro-tekst: Verbergen.

   Aantal artikelen:
   0
 • Fruitwinkel website
  Aantal artikelen:
  0